Kamers & Suites

Poorter Boutique Hotel

Een overnachting in Poorter Boutique Hotel is een beleving. Midden in de historische vestingstad Brielle ontvangen wij u in een prachtig boutiquehotel met een intieme, warme sfeer. Elke kamer is hier anders. De luxe die u bij ons ervaart, vertaalt zich in een gastvrijheid die u op weinig plekken tegenkomt. Ons hotel ontleent zijn karakter en de sfeer aan de rijke historie van het pand, één van de oudste gebouwen in Brielle. In elk van onze luxe kamers beleeft u nog altijd de ambiance van de 16de eeuw, maar met het comfort van vandaag. De markante inrichting van elke kamer maakt uw verblijf in het Poorter Boutique Hotel erg persoonlijk; echt een thuisgevoel in een wel heel bijzonder huis!

Brasserie

In onze brasserie staat elke ochtend uw luxe ontbijt klaar. Later op de dag kunt u hier terecht voor koffie of thee, een drankje aan de bar of genieten van een borrel met luxe hapjes aan één van de tafeltjes. Ontdek deze sfeervolle ruimte en laat u verwennen.

Lounge

Loop binnen in onze Lounge, en geniet van deze rustgevende omgeving. Een plek waar de drukte en dagelijkse zorgen van u af glijden. In de heerlijke, comfortabele fauteuils serveren wij u een goede kop koffie, lekkere thee of een heerlijk drankje.

Ervaringen

Ontdekken

Get In Touch

Ons adres

Voorstraat 45
3231 BE Brielle

Contact info

+31 (0)181 725 980
info@poorterhotel.nl

Frontdesk

info@poorterhotel.nl
sales@poorterhotel.nl

newsletter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date met onze nieuwtjes!